PO „Grigor Vitez“

U vrtiću organiziramo primarni 10-satni program i program predškole u trajanju od 2,5 sata.

Primarni program ima sedam odgojnih skupina od 1 godine do polaska u školu. Obilježje našeg vrtića je vrtić - kuća, pa nas i krasi naziv "Obiteljski vrtić". Prostor vrtića trudom, radom odgojitelja suradnjom s roditeljima na različitim projektima, zajedničkim druženjima i kreativnim radionicama pridonose tom nazivu.

Program obogaćujemo učenjem engleskog jezika, sportskim aktivnostima koje provodi voditelj sportskog programa, predstavama koje samostalno organiziramo, svečanostima i slavljima, izletima, zimovanjima i posjetima izvan vrtića.

Posebno ističemo dugogodišnju suradnju s Domom umirovljenika. Našim posjetima štićenicima doma, naročito za vrijeme obilježavanja Dana kruha, uz kolače i pjesmu potičemo Ijubav između starijih osoba i djece. S ponosom ističemo da smo u više navrata dobitnici nagrada Turističke zajednice Zadra na temu "Volim Hrvatsku" (likovni radovi djece). Ostvarujemo i suradnju s Radiom 057, Novim radiom, Komunalnim poduzećem "Čistoća" koji svojim programom u suradnji s odgojiteljima potiču razvoj ekološke svijesti djece.

Zajedno s našom djecom sudjelujemo na Karnevaliću, priredbama za Dane grada i likovnim izložbama za blagdan Božića, Uskrsa i Međunarodnog dana ljudskih prava. Dio vremena provodimo i na otvorenom, u igri i šetnji. Našu djecu veseli igra u našem velikom dvorištu opremljenom različitim spravama.

Područni objekt "Grigor Vitez"objekt

Đ. Sudete bb

pogledajte lokaciju na kartilokacija

tel: 331-010kontakt

Sve novosti

Novosti vezane uz područni objekt Grigor Vitez

Objavljeno 21. prosinca 2015.

Ovu pedagošku godinu proširili smo suradnji s Dječjim odjelom Gradske knjižnice Zadar.