PO „Galeb“

Kada prođete Perivoj Jarula i dođete na mali Trg zadarskog odbora, ući ćete u staru gradsku jezgru - Poluotok. Proći ćete uskom kamenitom uličicom Federica Grisogona 16 i čuti veseli dječji žamor.

U kući s tradicionalnim griljama i điranima na prozorima nalazi se naš vrtić.

Prvi smo vrtić koji je počeo raditi s mješovitom skupinom djece. O njima se brinu dva odgojitelja,servirka i spremačica.

Takva skupina ima velikih prednosti u odgoju djece. Velika djeca puna su empatije i razumijevanja prema mlađoj djeci, a mlađa djeca brže napreduju uz stariju koja su im uzor.

Okruženi smo Perivojem Vladimira Nazora, Perivojem kraljice Jelene Madijevke, Trgom Petra Zoranića, Narodnim trgom, Trgom pet bunara, crkvom svetog Šime.

Budući da smo u staroj gradskoj jezgri, lakše su nam dostupni kulturni sadržaji koji se nude: izložbe, galerije, muzeji, koncerti, kazališne predstave i spomenici grada.

Sudjelujemo na svim likovnim izložbama, kazališnim predstavama, svečanostima i slavljima (Karnevaliću, priredbama za Dan grada Zadra, za Božić, Uskrs i Međunarodnom danu za ljudska prava).

Ostvarujemo suradnju s Turističkom zajednicom grada Zadra, s Radiom 057, Novim radiom, Radiom Zadar, Komunalnim poduzećem "Čistoća", Domom za stare i nemoćne sv. Frane, Zadarskim listom, TV VOX.

Svakodnevnim šetnjama obližnjim gradskim parkovima, trgovima i rivom, djeca razvijaju ekološku svijest. Zajedno brinemo o cvijeću i zelenilu.

Područni objekt "Galeb"objekt

F. Grisogona 14

pogledajte lokaciju na kartilokacija

tel: 213-245kontakt

Sve novosti

Novosti vezane uz područni objekt Galeb

Objavljeno 30. travnja 2014.

U sklopu obilježavanja Dana planeta Zemlje u svim područnim objektima organizirane su raznovrsne aktivnosti s ciljem podizanja razine svijesti o važnosti zaštite okoliša.

60. godina vrtića Galeb

10. prosinca 2013. godine proslavili smo 60-i rođendan područnog objekta Galeb.

ZAHVALA

ARHIVA NOVOSTI GALEB