PO „Bokanjac“

Područni objekt " Bokanjac" započeo je s radom u rujnu 1996. godine te je tijekom 2012./13. u potpunosti renoviran i proširen. Smješten je u mirnom dijelu grada Zadra u Ulici D. Trstenjaka, naselje Bokanjac.

U vrtiću radi 9 odgojitelja, 3 spremačice, 2 pralje i 1 servirka.

Rad je organiziran u četiri dnevna boravka predškolskog odgoja i obrazovanja od 1. do 7. godine te poslijepodnevni program predškole u trajanju od 2,5 sata.

U rad s djecom uključen je i kineziolog koji provodi sportski program u adekvatno opremljenoj dvorani za sportske aktivnosti.

Timski rad ogleda se kroz razne tematske radionice u koje su uključeni djeca, roditelji, odgojitelji te vanjski suradnici. Roditelji rado sudjeluju i vole izrađivati razne stvari sa svojom djecom.

Ponosni smo na našu malu knjižnicu koja je otvorena u suradnji s Dječjim odjelom Gradske knjižnice Zadar, a u sklopu Kampanje za promicanje čitanja djeci od rođenja. Knjižnični fond mogu koristiti djeca ali i roditelji.

Ove godine imali smo edukaciju roditelja i djelatnika o važnosti pravilne ishrane u suradnji za Zavodom za javno zdravstvo te edukaciju za djecu kako pravilno njegovati svoje zubiće u suradnji sa stomatologinjom Majom Kričko.

Redovito odlazimo na predstave u Kazalište lutaka, sudjelujemo na „Karnevaliću“ i nogometnom turniru.

Područni objekt "Bokanjac"objekt

D. Trstenjaka bb

pogledajte lokaciju na kartilokacija

tel: 324-034kontakt

Sve novosti

Novosti vezane uz područni objekt Bokanjac

Objavljeno 16. prosinca 2013.

Povodom blagdana SV. Luce, u suradnji s GKZD, u područnom objektu Bokanjac otvorena je mala knjižnica pod nazivom Zbirčica.

Roditeljski sastanak u PO Bokanjac

18. ožujka 2008. godine u PO Bokanjac održan je roditeljski sastanak na temu «Priprema djeteta za školu». Sastanak su održale pedagoginja Marijana Miočić i psihologinja Gordana Pešut.

ARHIVA NOVOSTI BOKANJAC