PO „Bili Brig“

Program rada vrtića organiziran je  četiri odgojne skupine, od jedne godine do polaska u školu. U poslijepodnevnim satima od 16.00 do 18.30 organiziran je program predškole.

Vanjsku suradnju ostvarujemo s Kazalištem lutaka, djelatnicima Čistoće, Radiom 057, Policijom, Župom bl. Alojzija Stepinca i OŠ Zadarski otoci.

Njegujući tradiciju našega kraja, obilježavamo blagdane, sudjelujemo na raznim manifestacijama (Dani kruha, izložba povodom Dana ljudskih prava, Božićne i Uskršnje izložbe, Mali karnevalić, Dječja Olimpijada...).

Organizacija rada unutar našeg vrtića temelji se na timskom radu odgojitelja, suradnji sa stručno - razvojnom službom, tehničkim osobljem, a posebnu pažnju pridajemo suradnji s roditeljima, kroz svakodnevne individualne razgovore, roditeljske sastanke, te organiziranje radionica u kojima omogućavamo zajedničko druženje djece i odraslih.

Područni objekt "Bili Brig"objekt

Vukovarska 10

pogledajte lokaciju na kartilokacija

tel: 327-977kontakt

Sve novosti

Novosti vezane uz područni objekt Bili Brig

prijavnica

Objavljeno 14. siječnja 2010.

12. siječnja 2010. godine u Područnom objektu Bili Brig, odgojiteljice Doris Gašparović i Gordana Fišter održale su radionicu za odgojitelje "Zaštita djece od nasilja u obitelji i u ustanovama".

Književnica Željka Horvat-Vukelja posjetila djecu

18. i 19. ožujka 2008. godine područne objekte Vruljica i Bili Brig posjetila je književnica Željka Horvat-Vukelja koja je djeci igrokazom približila priču o Crvenkapici, Pepeljugi itd.

Uređenje dvorišta područnog objekta Bili Brig.

ARHIVA NOVOSTI BILI BRIG